Laat uw auto interieur professioneel reinigen

Wiki Article

Ben je niet zo blij meer met je Toyota vanwege het feit dat deze er oud uit ziet? Wij boenen je kia van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je auto mat eruit doet zien komt door storm, de invloeden van buiten geven de laklaag een doffe gloed. Na alsmaar buiten op de oprit te hebben gestaan is dat ook behoorlijk onbetwistbaar, maar geen probleem, in liefhebbende handen komt alles weer goed. De bovenste laag wordt weer tot leven gewekt voor het fraaiste resultaat. Met alleen de betere autowax te gebruiken en de meeste liefde krijg je de Audi weer in schitterende staat terug. Zie op onze webpagina vele voorbeeld afbeeldingen om jezelf te overtuigen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een fraai blinkende bolide voor je huis waar je graag naar kijkt.

Je kent het wel, dan ben je een stukje aan het touren en spontaan zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Spijtig, er valt helaas niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die schadeplekken maken de kleur ook flets, het ziet er niet uit. Om van al die krasjes in je Renault af te komen kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die gekomen zijn van je sleutelbos, een paar boomtakken of grind weer volstrekt verdwenen. Het meest opvallende is de kleur, deze is als nieuw.

Ongeevenaard mooi toch al die sprankelende auto's die sparkelen in het stralende van de zon of onder een lantarenpaal? Dat je de hond aan het uitlaten bent en zoiets hebt van was dat maar mijn vierwieler? Met onze glascoating dienst gaat ook jouw Lada er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Wat moet ik me bij nano-coating inbeelden? Nou het is een toegevoegde beveiligde laag over je momentele laklaag heen welke enkele jaren blijft werken. Alvorens de glas-coating kan worden gewreven behoort de auto eerst zorgvuldig gepoetst te zijn wilt het middel blijven zitten. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere viezigheid van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een schone vierwieler naar je werk kan.

Tevens de binnenzijde van je heilige koe kunnen we compleet reinigen zodat je nogmaals met een lekker gevoel de bolide in stapt. Wij maken het gehele interieur fatsoenlijk, de zetels en dashboard tot de voetenmat aan toe. Na een afzienbare tijd in de vierwieler te hebben doorgebracht is deze minder schoon als dat de bedoeling is. Als je je vriendin gaat ophalen dan is het een schande als die een smerige autorit krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. En weet je nog hoe lekker het auto interieur geurde toen je je Lada net nieuw had gekocht? Alle andere geurtjes die in het auto interieur zitten verscholen vernietigen we zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Om je auto helemaal van binnen en buiten brandschoon te laten wassen bieden we ook pakketten aan. Neem eens bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Uiteraard kan je tevens pakketten combineren, wat jij wilt gaan wij voor je regelen. Je kan bij ons alle kanten op, alle auto's en bestelwagens die we krijgen knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. Nadat je jouw Mazda netjes hebt terug gekregen weten wij het enorm te waarderen als je ons als voorbeeld bij je zoon wilt aanprijzen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Maak een afspraak.

Jouw bolide staat daar maar zonder glans voor je huis? Wij polijsten je bolide van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. Storm doet je bolide weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij stoppen al onze liefde erin zodat dat de machtige glans die je auto voorheen had nogmaals naar voren komt. De bovenste laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het mooiste uitslag. Met de betere producten en de meeste liefde krijg je de bolide weer in uitmuntende staat terug. Wil je enkele foto's zien van auto's voor en na ons werk? Deze vindt je op onze bedrijfswebsite. Binnenkort staat er dan weer een prachtig glimmende wagen voor je huis waar je graag naar kijkt.

Zodra je in de auto stapt kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je autosleutel en er zit een kras in je lak. Zonde, er valt treurig genoeg niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die vlekjes maken de kleur ook beslagen, het ziet er niet uit. Om je bolide dan weer volstrekt zonder krassen te maken kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die afkomstig zijn van je sleutels, een paar takken of grind weer helemaal onzichtbaar. Wat het meest in het oog springt is de kleur, deze is als nieuw.

Heb je wel je ogen goed Klik hier te kost gedaan aan die sprankelende kleuren van een auto? Dat je de hond aan het uitlaten bent en zoiets hebt van was dat maar mijn heilige koe? Met onze nano-coating service gaat ook jouw vierwieler er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Glas-coating is een onzichtbare laag die over de autolak is vastgemaakt, dit geeft vele jaren extra bescherming aan je vierwieler. Wat nodig is, is dat de vierwieler eerst tot in de details gewassen moet zijn anders wilt de gel niet blijven zitten. Na deze glascoating heeft regenwater en viezigheid geen grip meer op je laklaag, je heilige koe blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Wil je de binnenkant van je voertuig laten schoonmaken zodat deze er weer spik en span uitziet? Leren autostoelen verkrijgen hun originele kleur en alles wat aan de binnenkant te vinden is is zo brandschoon of als je net de sleutels hebt verkregen. Maak je een groot aantal kilometers dan is deze minder schoon als dat de bedoeling is. Als je je vriendin gaat ophalen dan is het een schande als die een smerige lift krijgt. De lederen stoelen komt na onze auto interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Talloze liefhebbers vinden een nieuw aangeschafte Bmw prettig geuren, helaas genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Wij maskeren de minder plezierige geuren niet, maar halen deze weg zodat je interieur weer aangenaam geurt.

Ook een compleet pakket kopen kan, dan maken we je bedrijfswagen van binnen en buiten brandschoon. Neem als voorbeeld bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Bovendien is het best doordacht om een ander pakket erbij te nemen, dan ben je in 1 keer klaar. Heb je een auto van je bedrijf of een boodschappenauto? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen alle mensen aan een fonkelend schoon voertuig. We weten het te waarderen als je ons wilt aanbevelen bij onder andere je oom. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Geef onze website een bezoek zodat je een afspraak met ons kan maken.

Report this wiki page